Nieuwsberichten

apr
06

Rinne en Cor pakken de winst op Rabo Limietendag!

Posted by Rudie on april 6th, 2014 at 12:03 pm

Rinne en cor zijn geslaagd in hun missie, beide heren wilden bij de beste 2 eindigen in de tijdrit over 9,1 kilometer van de Rabo Limietendag!

En dat lukte! Beter gezegd ze wonnen! Met een gemiddelde snelheid van maar liefst net geen 50 kilometer per uur knalden ze over de Heuvelachtige Deelenseweg tussen Arnhem en Papendal.

Met deze prestatie kregen de heren een startbewijs voor de eerste Wereldbekerwedstrijd helemaal in Italiƫ! Voor die koers willen de heren nog harder rijden, dus er moet nog veel gebeuren! Volgende week vertrekken de mannen voor 10 dagen hard trainen met de selectie naar Limburg en daarna is het op naar Italiƫ!

De trip naar Italie is op eigen kosten. Mede dankzij onze sponsoren kunnen de heren daar naartoe. Nogmaals een dankwoord hiervoor richting de bedrijven en mensen die ons helpen op weg naar Rio 2016: Regiopoortwachters.nl, Buitensport Twente, Colijn IT, Grinta, Borger, BeterHoren, I-signaal.nl, Bauke Mollema, Hans van Breukelen, Gerard Egberts, onze thuis basis AFPfysio en Fietsen en Koffie, Bikesnparts!

 

Terug
  1.  

    |