Nieuwsberichten

apr
05

Marco Out gaat hard op de tandem!

Posted by Rudie on april 5th, 2014 at 10:40 pm

Burgermeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn had een “malle fietsenweek” Eerst mocht hij op de bakfiets een dagje fietsen langs de dorpen op verkiezingstournee. Nu mocht hij mee met Cor van Leeuwen achterop de racetandem! Normaliter de werkplek van Rinne!

Het werd een gezellige middag, de heren begonnen met een kopje thee en wat lekkers, daarna trainen en daarna even napraten!

Wat vond de burgermeester ervan? “Vanmiddag heb ik de positie van Rinne achterop de tandem mogen innemen. (Na de bakfiets was ik toe aan iets snellers.) Ik heb ervaren hoe het is om je met 9% zicht aan piloot Cor over te geven. Voelde al snel heel vertrouwd en ik heb genoten! Onze Topsnelheid was 64 per uur, zonder zelf te kunnen remmen of sturen. Samen in cadans.”

De beide wielrenners genoten van het mooie weer, de sportieve prestatie en het leuke avontuur, geniet nog even mee met de foto’s en leest u als u wilt ook eens het artikel van de plaatselijke krant.

 

 

Terug
  1.  

    |