Nieuwsberichten

mrt
24

Regiopoortwachters nieuwe sponsor richting Rio 2016

Posted by Rinne on maart 24th, 2014 at 6:44 pm
logo-poortwachters

Regiopoortwachters gaat het Paralympische tandemduo Rinne Oost en Cor van Leeuwen sponsoren richting richting de Paralympische Spelen 2016 in Rio.

Regiopoortwachters.nl is een gecertificeerde arbo – en re-integratiedienstverlener met landelijke dekking en een regionale benadering.

In onze dienstverlening staat duurzame inzetbaarheid van uw personeel centraal. Waarom? Zodat werknemers goed in hun vel zitten en zich optimaal voor hun werk inzetten. En als iemand dan toch moeite heeft zijn werk vol te houden, dan zoeken we daar met z’n allen een oplossing voor. Redeneren vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Eerlijke en duidelijke adviezen in plaats van om de hete brij heen draaien.

Regiopoortwachters is uniek…

De dienstverlening is dichtbij en persoonlijk. U kiest namelijk voor een dienstverlener uit uw eigen regio. Hij kent de regio, bezoekt persoonlijk uw bedrijf en blijft dat doen. Eén vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Kennis en betrokkenheid gaan hand in hand. Geen regie of afstand, maar een persoonlijke aanpak. Het blijft niet bij een schriftelijk advies: in samenspraak met uw eigen regiopoortwachter bepaalt ú de aanpak. Op uw locatie. Samen werken we aan een oplossing.  Uw onderneming is onze zorg!

Terug
  1.  

    |