Nieuwsberichten

mrt
22

Fietsen&Koffie thuishonk van Paralympisch tandemteam

Posted by Rinne on maart 22nd, 2014 at 9:27 pm
logo-fietsenkoffie

Fietsen&Koffie is het ‘thuishonk’ van het Paralympisch tandemkoppel Rinne Oost en Cor van Leeuwen. De fietsenzaak in Assen sponsort hen en ondersteunt hen op weg naar de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Zo starten de gezamenlijke trainingen op de tandem veelal vanuit Fietsen&Koffie en verrichten ze spandiensten en kunnen wij voor vragen terecht over alles wat met fietsen te maken heeft.

Fietsen & Koffie is voor iedereen die een passie heeft voor fietsen en alles wat daarmee temaken heeft. In de winkel hebben we een ruim assortiment en bieden we je top-service. In de koffiebar kan je een bak koffie halen (met lekkers!) en met andere fietsliefhebbers bijpraten. Er is altijd wel iets bij ons te doen.

Fietsen & Koffie is voor iedereen die regelmatig fietst en fietsen leuk vindt. Of dit nu naar je werk is, voor de gezelligheid een tocht maken, recreatief met de club of in wedstrijdverband. Het maakt ons niet uit. Fietsen is onze passie en we promoten graag de fietssport in de breedste zin van het woord.

Fietsen& Koffie heeft een breed assortiment aan fietsen, fietsmerken en accessoires. Daarnaast is er een ruime kledinghoek. Bijzonder aan Fietsen & Koffie is de professionele koffiebar. Hier kunnen klanten genieten van een kop koffie terwijl ze wachten op reparatie of gewoon omdat het altijd gezellig is bij Fietsen & Koffie. Voor 10 euro per maand kan je vriend worden van Fietsen & Koffie. Naast 20% korting en altijd gratis koffie, geniet je nog van vele andere voordelen. Kom langs voor meer informatie!

 

Terug
  1.  

    |