Nieuwsberichten

apr
29
Posted by Rudie at 10:28 pm

Rinne en Cor hebben een heel goed gesprek gehad met Cees van der Lans directeur van Duratec Benelux!

Duratec gaat de mannen ondersteunen met materiaal tot RIO de Janeiro 2016! Hier is het tandemteam uiteraard ontzettend blij mee en trots op. Bedankt voor het vertrouwen!

Kijkt u eens op de website van Duratec en geniet mee van de vele prachtige frames wat deze mensen kunnen bouwen, pure fietskunst! www.duratec.cz/en/

apr
29
Posted by Rudie at 10:22 pm

Voor internationale tandem wedstrijden moeten Rinne en Cor van de wielerbond met rode helmen rijden.

Albert Koops van Koops Autoschade uit Borger heeft de helmen van de mannen gespoten. Wij hadden gedacht dat de helmen op een simpele manier rood gespoten zouden worden. Maar het resultaat is echt verbluffend!

Bedankt Albert voor je hulp. Wij waarderen het enorm dat je met het tandemteam wilt meedenken!

Naast autoschade heeft Koops Autoschade ook veel andere diensten. Bekijk hun uitgebreide website eens voor verdere informatie: koopsautoschade.nl

apr
29

Op 30 april vertrekken Rinne Oost en Cor van Leeuwen voor twee weken naar Italië voor de eerste Wereldbeker. Het betekent voor Rinne zijn eerste grote internationale wedstrijd sinds de Paralympische Spelen in Londen en de eerste grote krachtmeting samen met Cor van Leeuwen als zijn nieuwe piloot. (meer…)

apr
06

Rinne en cor zijn geslaagd in hun missie, beide heren wilden bij de beste 2 eindigen in de tijdrit over 9,1 kilometer van de Rabo Limietendag!

En dat lukte! Beter gezegd ze wonnen! Met een gemiddelde snelheid van maar liefst net geen 50 kilometer per uur knalden ze over de Heuvelachtige Deelenseweg tussen Arnhem en Papendal.

Met deze prestatie kregen de heren een startbewijs voor de eerste Wereldbekerwedstrijd helemaal in Italië! Voor die koers willen de heren nog harder rijden, dus er moet nog veel gebeuren! Volgende week vertrekken de mannen voor 10 dagen hard trainen met de selectie naar Limburg en daarna is het op naar Italië!

De trip naar Italie is op eigen kosten. Mede dankzij onze sponsoren kunnen de heren daar naartoe. Nogmaals een dankwoord hiervoor richting de bedrijven en mensen die ons helpen op weg naar Rio 2016: Regiopoortwachters.nl, Buitensport Twente, Colijn IT, Grinta, Borger, BeterHoren, I-signaal.nl, Bauke Mollema, Hans van Breukelen, Gerard Egberts, onze thuis basis AFPfysio en Fietsen en Koffie, Bikesnparts!

 

Rinne en Cor hebben goed nieuws!

Hans van Breukelen (u weet wel, de keeper van het Nederlands Elftal van het EK88 team) en Belkin renner Bauke Mollema gaan tandemteam helpen bij hun doel naar RIO de Janeiro in 2016.

Rinne en Cor hebben dringend een bus nodig, waarin ze alle spullen kunnen vervoeren! Zo’n tandem past ja ook niet in een gewone auto! Dus wie weet komt die bus nu een stapje dichterbij met beide heren als ambassadeur van het RIO project!

 

apr
05
Posted by Rudie at 10:40 pm

Burgermeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn had een “malle fietsenweek” Eerst mocht hij op de bakfiets een dagje fietsen langs de dorpen op verkiezingstournee. Nu mocht hij mee met Cor van Leeuwen achterop de racetandem! Normaliter de werkplek van Rinne!

Het werd een gezellige middag, de heren begonnen met een kopje thee en wat lekkers, daarna trainen en daarna even napraten!

Wat vond de burgermeester ervan? “Vanmiddag heb ik de positie van Rinne achterop de tandem mogen innemen. (Na de bakfiets was ik toe aan iets snellers.) Ik heb ervaren hoe het is om je met 9% zicht aan piloot Cor over te geven. Voelde al snel heel vertrouwd en ik heb genoten! Onze Topsnelheid was 64 per uur, zonder zelf te kunnen remmen of sturen. Samen in cadans.”

De beide wielrenners genoten van het mooie weer, de sportieve prestatie en het leuke avontuur, geniet nog even mee met de foto’s en leest u als u wilt ook eens het artikel van de plaatselijke krant.