Nieuwsberichten

logo-poortwachters

Regiopoortwachters gaat het Paralympische tandemduo Rinne Oost en Cor van Leeuwen sponsoren richting richting de Paralympische Spelen 2016 in Rio.

Regiopoortwachters.nl is een gecertificeerde arbo – en re-integratiedienstverlener met landelijke dekking en een regionale benadering.

In onze dienstverlening staat duurzame inzetbaarheid van uw personeel centraal. Waarom? Zodat werknemers goed in hun vel zitten en zich optimaal voor hun werk inzetten. En als iemand dan toch moeite heeft zijn werk vol te houden, dan zoeken we daar met z’n allen een oplossing voor. Redeneren vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Eerlijke en duidelijke adviezen in plaats van om de hete brij heen draaien.

Regiopoortwachters is uniek…

(meer…)

logo-fietsenkoffie

Fietsen&Koffie is het ‘thuishonk’ van het Paralympisch tandemkoppel Rinne Oost en Cor van Leeuwen. De fietsenzaak in Assen sponsort hen en ondersteunt hen op weg naar de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Zo starten de gezamenlijke trainingen op de tandem veelal vanuit Fietsen&Koffie en verrichten ze spandiensten en kunnen wij voor vragen terecht over alles wat met fietsen te maken heeft.

Fietsen & Koffie is voor iedereen die een passie heeft voor fietsen en alles wat daarmee temaken heeft. In de winkel hebben we een ruim assortiment en bieden we je top-service. In de koffiebar kan je een bak koffie halen (met lekkers!) en met andere fietsliefhebbers bijpraten. Er is altijd wel iets bij ons te doen.

(meer…)

logo-beter-horen

Met Beter Horen halen Rinne Oost en Cor van Leeuwen een prachtige sponsor in huis. Beter Horen, een audicien met landelijke dekking sponsort het Paralympisch tandemkoppel voor 3 jaar tot en met de Paralympische Spelen in Rio 2016.

Bij Beter Horen weten we als geen ander wat er gedaan moet worden om gehoorproblemen te signaleren, te voorkomen én op te lossen. Bij Beter Horen is de hoortest gratis en krijgt elke klant zijn hoortoestel gratis op proef.

Met ruim 250 eigen winkels en serviceadressen bij de betere opticiens overal in Nederland is Beter Horen altijd in de buurt. En omdat er nauw wordt samengewerkt met KNO-artsen, audiologische centra en zorgverzekeraars, bent u altijd verzekerd van een goed advies. Zo is Beter Horen: altijd de beste kwaliteit.

 

mrt
19
Posted by Rudie at 9:35 pm

Ook burgemeester Marco Out draagt tandemteam een warm hart toe 

Het tandemteam Cor van Leeuwen (Borger) en Rinne Oost (Borne) is in volle gang om het organisatorische en financiële traject richting de Paralympische Spelen van Rio in 2016 rond te krijgen. Zo ligt er inmiddels een fraai uitgewerkt sponsorplan, waaruit blijkt dat het tandemduo nog op zoek is naar bijna 25.000 euro. De twee, die lid zijn van Bike4Air/NWVG uit Groningen, hebben inmiddels een aantal sponsoren gestrikt en steeds meer mensen worden enthousiast om het traject waar Van Leeuwen en Oost aan begonnen zijn te ondersteunen.

Al deze inzet en ontplooide activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. Ook niet bij burgemeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn. De burgervader gaat aanstaande vrijdagmiddag 21 maart een stukje meerijden bij Van Leeuwen achterop de tandem. Out is een enorme wielerliefhebber en was in zijn studententijd onder andere actief bij de studenten wielervereniging GSWV Tandje Hoger in Groningen. Bovendien werd Out in 2010 Nederlands kampioen bij de burgemeesters en in 2011 greep hij het brons.

Om 15.30 uur is het vertrek bij het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn in Exloo, Hoofdstraat 50, 7875 ZG. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal een mooi rondje gereden worden, zodat burgemeester Out goed mee kan voelen hoe het is om achterop een racetandem te zitten.

Uiteraard wordt het op prijs gesteld als u in uw medium aandacht aan dit feit besteed en u bent bij deze dan ook van harte welkom.

—————————————————————————————————————————

Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Cor van Leeuwen. Telefoonnummer: 06-24231486