Nieuwsberichten

dec
28
Posted by Rinne at 10:46 am

Zaterdag 29 december rijden Patrick en Rinne het NK baan in Apeldoorn.

Zij zijn titelverdediger en zijn erop gebrand om hun titel te verdedigen. Ze hebben brons gewonnen op de Paralympische Spelen in Londen en alhoewel dit geen garantie biedt voor goud tijdens het NK, zijn ze wel favoriet.

“toch zal het niet gemakkelijk worden”, aldus Rinne. Naast dat we te maken hebben met enkele oudgedienden, is er ook een nieuwe lichting tandemkoppels. “Er zijn altijd verrassingen mogelijk”.

Daarnaast hebben ze ook concurrentie van de dameskoppels. Ze strijden mee in hetzelfde klassement en de tijden worden dmv een correctie factor “gelijk” gesteld met de tijden van de mannen. Die factor ligt vrij scherp.

Patrick en Rinne zullen er dus alles voor moeten doen om te winnen. “Maar dat maakt het juist alleen maar leuker en spannender. Ook voor het publiek”.

dec
22
Posted by Rinne at 10:58 am

image

Vrijdag 21 dec. is Rinne tijdens het Sportgala Borne vereerd met het zilveren speldje “Borns bijtje” en benoemd tot ambassadeur van de Bornse gemeenschap, vanwege zijn bijzondere prestatie tijdens de Paralympische Spelen. Een hele eer vond Rinne en een leuke verrassing.

Rinne nam de gelegenheid om een korte speech te houden. Helaas kwam Rinne niet goed uit zijn woorden en kwam naar zijn idee de boodschap niet goed over. Daarom hieronder nogmaals zijn speech.

De speech zoals ik ‘m wilde vertellen tijdens het sportgala in Borne.

(meer…)